Дизайн за онлайн магазин от Radius

Създайте дизайнът, който подхожда най-добре на вашата фирма

Radius.bg ви предлага много възможности за персонализиране на дизайна на вашите онлайн магазини. Ако искате да създадете индивидуален облик за вашия електронен магазин, използвайте настройките на дизайна в Radius администрацията. Там ще имате възможност да конфигурирате своя тема като изберете фона, цветовете на менютата и линковете. Индивидуалните опции за настройки позволяват да се персонализира дизайна чрез множество функции за добавяне на банери, допълнителни страници с рекламни материали и промоции и др. Всяка статична страница се управлява лесно и бързо чрез редактор, създаден по подобие на MS Word.

Дизайн за онлайн магазин

Дизайн за онлайн магазин

Корпоративната идентичност

Един от най-важните елементи на онлайн търговията е корпоративната идентичност. Вашата основна цел, създавайки дизайна, трябва да бъде клиентите веднага да запомнят вашето име и магазин. Корпоративната идентичност е пряко свързана с името, зад което заставате и как е представено то. Radius платформата предлага собствен генератор на лого, където можете да създадете свое лого като избирате интересни шрифтове, ефекти и цветове.

Адаптивен дизайн

Магазините, създадени на Radius платформата са изцяло оптимизирани да работят с всички видове мобилни устройства. Какъвто и дизайн да конфигурирате за вашия онлайн магазин, той ще бъде изцяло пригоден за работа на устройства с тъчскрийн като таблети и телефони. Промо банерите на началната страница също ще бъдат touch-enabled.

Менюто за настройки и опции на темата можете да намерите в администрацията Radius – секция „Система”, подменю „Конфигурация”.