Интегриран маркетинг по Email

С бюлетина, вграден в електронните магазини с платформа Radius, можете да дръжте клиентите си в течение с последните новини относно вашия магазин, специалните предложения и новите продукти. Използвайте опцията за създаване на клиентски групи, за да улесните кореспонденцията с клиенти, за които важат специални промоции или преференциални цени.

Създайте предварително вашия празничен бюлетин и настройте дата, на която да се изпрати автоматично. С Вашите празнични промоции и купони за отстъпка ще привлечете по-голям трафик и не само ще реализирате повече успешни продажби, но и страницата ви ще повиши рейтинга си сред резултатите на търсачките.

Търговия извън офиса

Мобилната версия на магазина предлага много повече от преглеждане и купуване на продукти – тя е бърз, интуитивен метод за менажиране на бизнеса ви, функциониращ на всички устройства без да е необходима инсталация.

Бързата покупка е най-сладка.

С платформа Radius оформянето и финализирането на поръчки от потребителя се извършва в една единствена страница (Single-page checkout). Клиентът бързо преминава през целия процес, защото цялата необходима информация и всички настройки за поръчката се извършват в няколко стъпки, зарждащи се в една и съща страница.

Междувременно, разполагате с опцията да направите допълнителни изгодни сделки и на този етап. В страницата на количката и поръчката се показват такива стоки, които клиентът би закупил импулсивно, заедно с вече избраните. Друга вградена полезна опция за сключване на изгодна сделка е показването на up-selling продукти – подобни на преглеждания, но от по-висок клас и на по-висока цена в продуктовите страници.