Позволете на Вашите клиенти да спомогнат за успеха на Вашия електронен магазинОбратната връзка винаги е полезна, но когато е поместена в публичното пространство, тя е и мощна реклама. С платформа Radius продуктите във вашия магазин могат да получават коментар от вашите доволни клиенти, да бъдат споделяни в социалните мрежи и харесвани с бутона Facebook Like.

Ревюта за продукти

В платформата Radius е вградена опцията за вписване на ревю. Потребителските ревюта изграждат доверие към вашия магазин, което повишава желанието за покупка на разглеждания продукт.

Facebook приложения

Интеграцията на Facebook приложения и инструменти дава много предимства и улеснява потребителите на вашия магазин. Присъствието на вашия бизнес сред хиляди българи може единствено да допринесе за увеличаване на трафика и продажбите.

Не е необходимо потребителите да създават нов профил за електронния ви магазин. Те могат да използват данните си за вход във Facebook. Така ще имат достъп до всички функционалности на потребителския профил, без да губят време за регистрация или да им се налага да помнят име и парола. Добавена е функционалност към всеки продукт, както и за целия ви магазин, за харесване с бутон Like. С нея получавате обратна връзка за предпочитани продукти.

Дори при ползване на Facebook вход, вместо стандартна регистрация в магазина ви, вие получавате данните на клиента като име, e-mail и др. Имате възможност както да следите интереса към вашия магазин, така и да анализирате и оформите успешна бизнес стратегия чрез насочване на вашите промоции към правиланта таргет група.

Споделяне в социални мрежи

Потребителите във вашия магазин лесно могат да споделят вашите най-атрактивни продукти в социалната мрежа Facebook, както и в Twitter, Google+, Pinterest и други. Така вашите стоки получават безплатна реклама пред значително повече потенциални клиенти и импресиите на вашия магазин се увеличават, с което се повишава популярността му и той заема по-горна позиция при търсене в интернет търсачките.