Стартирането на онлайн магазин в повечето случаи се оказва сложна и скъпа задача. Aко именно това е причината да сте обърнали гръб на онлайн търговията, то е добре да знаете, че можете да си спестите доста нерви и пари като заложите на изцяло автоматизирана платформа за изработка на онлайн магазини. Създаването на електронен магазин с актуални продукти, форма за приемане на поръчки, потребителска кошница, надежден хостинг и много други екстри е всъщност на няколко клика разстояние в Radius.bg.

Не са необходими технически или дизайнерски умения

Дори не е необходимо да притежавате умения в областта на програмирането и уеб дизайна, Вие можете да управлявате магазина си и продуктите в него свободно и неограничено през потребителския си интерфейс. Търговецът трябва фокусира вниманието си основно върху своите клиенти и продажби, ето защо неговият онлайн магазин трябва да бъде удобен за ползване, както от него, така и от потенциалните клиенти. Напълно автоматизираната платформа Radius има за цел да улесни търговците в предлагането, а клиентите – в намирането на продукти.

Бъдете лесно откриваеми в интернет

Конкурентите Ви вече откриват възможностите на онлайн търговията, не губете ценно време. Новосъздаденият от програмистите електронен магазин не генерира автоматично приходи. Необходими са време и усилия да се оптимизира за търсачките (SEO), за да излизате на по-предни позиции при търсене от потенциални клиенти. С платформата Radius не е необходимо да сте специалист в SEO. С професионалните SEO инструменти, които са вградени се работи лесно, а резултатите гарантират бърз и дълготраен успех.

Бърза и лесна обработка на поръчките

Административният панел на Вашия електронен магазин с платформата Radius, Ви предоставя всичко необходимо, за да прегледате и обработите клиентските поръчки, да отпечатате необходимите фактури и товарителници. За всяка нова поръчка, ще получавате известие по e-mail.

Управлявайте електронния си магазин от мобилния телефон

Не е необходимо да се намирате в офиса, за да обработите новопристигналите поръчки. Трябва единствено да инсталирате едно от посочените приложения за Android.

Контрол на наличностите

Може да зададете стокова наличност, която намалява след всяка поръчка, при изчерпването на количеството продукта придобива статус „Неналичен”. Предлаганите от нас продукти не се представят с количество, а единствено със следните статуси: „Наличен“, „Неналичен“ или „Предварителна поръчка“, гарантирайки спазването на коректни търговски отношения.

Интегриран логистичен модул

Електронният магазин на Radius.bg разполага с логистичен модул, при който има интегрирана база данни с населените места в България. Когато клиента започне да попълва своя адрес на доставка, не съществува възможност за грешка, защото се визуализира падащо меню, в което да избере съответния адрес.

Когато направите своя електронен магазин с платформата Radius, Вие получавате 20% отстъпка от стандартните тарифи на Еконт. Таксите се генерират автоматично, а ако желаете може да направите безплатна доставка на продукти над определена стойност.

Нови продукти и специални предложения

Информирайте клиентите за новите продукти и специалните предложения. Системата разполага с интегриран бюлетин, който се изпраща по e-mail. Може да създадете клиентски групи, за които важат преференциални цени.

Дизайн, създаден, за да направи пазаруването по-приятно

Ние от Radius.bg знаем колко е важно клиентите да достигнат до търсения от тях продукт по-бързо и лесно. В създадения електронен магазин достъпа до продуктите се осъществява от менюто, слайдерите в началната страница и интегрираната търсачка. Във всяка категория продуктите могат да се филтрират, за да останат единствено тези, чиито параметри отговарят на нуждите на потребителя.

Постоянна техническа поддръжка и сигурност на Вашия магазин

Ние осигуряваме защита на информацията в електронния Ви магазин, в съответствие с най-новите технологии. Получавате денонощно техническа поддръжка и сигурност на данните Ви.

Анализирайте резултатите от своят онлайн бизнес

Платформата Radius предлага интегрирани инструменти за анализ, които генерират справки за посочен от Вас времеви диапазон.

Тествайте напълно безплатно

Започнете да продавайте онлайн неограничено като се възползвате от 30-дневния безплатен тестов период на електронните магазини в Radius.bg