Динамичен каталог с над 5000 актуални продукта на водещи IT марки

Платформата за електронна търговия Radius.bg предоставя на потребителите си динамичен каталог от над 5000 продукта, разпределени в близо 30 различни категории. В базата данни фигурират артикули на водещи производители: HP, Asus, Acer, HTC, Nokia и много други. Всеки един продукт е придружен от информация за неговите технически параметри, както и изображения с добра резолюция за максимално детайлно представяне.

За да бъде целият този обем от информация винаги актуален и точен, всеки ден в реално време се извършва автоматичен ъпдейт на продуктите и синхронизация на наличностите и статусите (наличен, неналичен, с предварителна поръчка).

Атрактивно представяне на продуктите

Ние в Radius знаем, че успешно продаденият продукт на първо място е успешно представеният такъв. Платформата предлага няколко похвата, които улесняват потребителите в търсенето. Категориите в менюто и филтрите гарантират ефективното и лесно откриване на търсения продукт. Промоционалните предложения от своя страна са представени в слайдерите на началната страница. Гъвкавата структура на сайта позволява лесна и удобна работа с него и съдържанието му.

Вградена е опция за съпоставка на продукти Side-by-side.

Вградена е възможност за закупуване на продукти с предварителна поръчка (това са продукти, които не са налични на склад, но могат да бъдат поръчани и доставени, ако клиент заяви желание да ги закупи)

Впечатлете потребителите с поместване на изображения с високо качество. Качените снимки се мащабират до размер, подходящ за вмъкване в продуктовата страница, но вграденият zoom ще покаже ясно всеки детайл на продукта при преминаване с курсора на мишката над изображението.

Клиентите на магазина могат да създадат свой профил или да ползват регистрацията си във Facebook за персонализиран Вход в магазина. Добавена е функционалност към всеки продукт за Like и опция за добавяне на продукт в личния списък с желания.

Платформата Radius.bg позволява въвеждането на ревюта към всеки продукт. Потребителите на вашия електронен магазин могат да изразяват мнението си, да споделят опит и информация. Ревютата от друга страна са допълнително уникално съдържание, което може да помогне за по-бързо индексиране на магазина от търсачките и съответно заемане на по-горни позиции в резултатите. Реализирана е опция за добавяне на Тагове от потребителите. Въведените думи служат за допълнително оптимизиране на търсенето. Рангът на продуктова страница се подобрява и чрез поставяне на подходящ url-адрес, име и мета данни, които Вие можете да подберете.