Бърз достъп до множество продукти

Меню за бърз достъп до продукти

Менюто за бърз достъп до продукти е активно на всяка страница от електронния магазин и осигурява кратък и лесен път до продуктите, които вие предварително сте избрали. В административния панел ще намерите опциите за избор и настройка на продуктовите категории, които да се изведат в него.

Падащата част от менюто може да бъде модифицирана по различни начини. Можете да сложите филтрирани продукти по производител, подкатегория и т.н. или да добавите директни линкове към продукти, снимки, текст и др.

Филтри за директен достъп до продукти

Електронните магазини на платформата Radius са снабдени с филтри, които улесняват посетителите в търсенето на продукт по неговите технически параметри и цена. Филтрите са лесен и гъвкав начин потребителите да се ориентират лесно и бързо да намират желаните продукти. Вие имате възможност да избирате характеристиките, които да фигурират във филтърните критерии.

Филтрите могат да се ползват комбинирано при търсене, като в скоби е показан броят на продуктите, които отговарят на съставеното условие. Той се преизчислява на момента.

Свързването на продукти с филтрите се извършва автоматично, с указване на категория за продукта или стойност от падащ списък за негова характеристика. В администрацията можете да определите точно кои атрибути (характеристики) да бъдат ползвани за съставянето на филтри. В електронния магазин могат да се добавят нови филтри и да се премахват излишните.