Кой не обича промоции и намаления!?

С платформа Radius можете бързо и лесно да съставите разнообразни примамливи предложения за клиентите на вашия електронен магазин:

  • Проследими кодове за отстъпка
  • Промоционални кампании, активни само за даден период от време
  • Ваучери за подарък
  • Безплатна доставка
  • Оформяне на преференциална цена за посочена клиентска група
  • Промоционална цена, базирани на поръчано количество от даден продукт
  • Поставяне на продукти на разпродажба с показване на редовната цена до намалената за съпоставка

Електронните магазини с платформа Radius предоставят лесен начин за задаване на промоционални цени и отстъпки на продуктите в каталога. През администрацията задавате, редактирате и премахвате специалните оферти само с въвеждането на информация в няколко полета. Можете да съставите промоция както за конкретен продукт, така и за цяла категория. Важно е да задавате тези отстъпки само за регистрирани потребители или чрез кодове.

Контролирате периода на активност, като поставяте начална и крайна дата. Самата отстъпка се дефинира като процент или твърда сума, с която да бъде понижена цената. Продуктите със зададена специална цена автоматично се разполагат в последния слайдер на началната страница. Така потребителите лесно намират изгодните оферти в магазина ви.

Кодове или ваучери за отстъпка

С Radius имате възможността да накарате вашите клиенти да се почувстват специални, като им дадете персонални кодове за намаление. Такива отстъпки не са видими за всички потребители в магазина. Достъпът до намаленията се ограничава само до подбраните от вас клиенти. Преференциалните цени се откриват за тях в страницата за поръчка, след въвеждане на кода.

Вие сами определяте какви да са стойността и типа на ваучера. Можете да зададете процентно намаление от цената на продукт или твърда сума за отстъпка. Тези опции могат да бъдат настроени така, че да са приложими и върху цяла продуктова категория или да важат за цялото съдържание на количката.

Генератор на кодове

Можете да създавате, редактирате и изтривате ваучери. За ваше улеснение системата разполага с генератор на уникални кодове, чрез който можете да създавате серии от произволни индивидуални кодове. Кодовете могат да се ползват еднократно, многократно или определен брой пъти, който вие фиксирате в администрацията. Също така, контролирате периода на валидност. Активността по всички генерирани кодове се следи в администрацията, като автоматично се обновява броя пъти, който са употребявани.

От елементарни продажби до динамични правила за оформяна не цени, според количество, продуктов клас или клиент, всичко, необходимо за повишаване на интереса към вашия магазин, е заложено в платформата Radius.