Интернет магазин с Radius.bg

Интернет магазин – защо ви е необходим

Онлайн присъствието на бизнеса вече не е с пожелателен характер. 80% от потребителите са в интернет пространството ежедневно. Търсенето на продукти по електронен път е по-удобно и бързо, а цените се сравняват лесно. Ако все още обмисляте варианта да си направите интернет магазин, вашите конкуренти вече обработват своите онлайн поръчки и изграждат репутация в уеб пространството.
Добрият търговец е винаги насреща, когато потенциалните му клиенти го потърсят. А как биха възприели интернет потребителите, ако напишат името на вашата фирма в търсачката и не излязат резултати. Електронният магазин е вашата онлайн визитка. Необходимо ли е да идват на място за да проверят дали имате определен продукт или трябва да провеждат дълги телефонни разговори с ваши служители. Ако са ви постоянни клиенти биха го направили, но при наличие на други интернет магазини, които предлагат същия асортимент, ще ги изгубите безвъзвратно.

Създаване на интернет магазин

Изработката на онлайн магазин изисква много време и ресурси. Първоначално трябва да изберете домейн и хостинг (място, на което да се съхранява цялата информация на магазина). След това да наемете подходящ програмист или фирма, които да изградят структурата на интернет магазина. Те ще създадат административен панел, от където вие ще трябва да въведете продуктите и впоследствие да ги актуализирате. Това е най-времеемкия процес, и същевременно от най-голяма значимост.

Въвеждането и актуализирането на един продукт отнема средно 5-10минути. Ако вашият интернет  магазин трябва да има 5000 продукта, това означава 104 работни дни само да ги въведете, без да се смята времето за актуализация на цени и количества. В най-добрия случай това са пет месеца. Подобно време малко фирми биха отделили. Коректно въведената и максимално пълна информация е от стратегическо значение за класирането на електронния магазин на по-предни позиции в търсещите машини. Затова ние от Radius.bg сме намерили решение на този казус.

Radius.bg – платформа за интернет бизнес

Radius.bg предлага бързо и лесно стартиране на интернет магазин с въведени продукти. Всеки един от тях е представен с подробна информация – снимки, характеристики, цена и наличност. Не е нужно да разбирате от програмиране или уеб дизайн. По този начин ние от Radius.bg ви предоставяме възможност да се съсредоточите върху клиентите и продажбите.

Единственото, което е необходимо, е да изберете домейн и дизайн на сайта. Те трябва да отразяват корпоративния ви образ. Избраният дизайн на електронния магазин може да се променя впоследствие от административния панел на сайта.

Каталогът с продукти в създадения Radius магазин се обновява ежедневно.  Процесът е напълно автоматичен и не се налага ръчно да променяте цени и наличности. Може впоследствие да добавите допълнителни продукти и категории.

Вградения модул за доставки улеснява изпращането на поръчаните продукти, като позволява генериране на товарителница директно от административния панел.
Интернет магазина Radius е с включена базова SEO оптимизация, за да бъдете откривани лесно чрез търсещите машини. Предлаганите инструменти в административния панел ще ви помогнат да развивате този процес и да увеличавате посетителите на сайта.
Представянето на интернет магазина може лесно да бъде анализирано с вградените опции в администрацията. Използвайте филтрите, за да зададете времеви период, а след това експортнете получените данни в .xml или .csv формат.

Как да стартирате вашия Radius интернет магазин

Започнете вашия интернет бизнес напълно безплатно. От Radius.bg ви представяме 30 дни пробен период. За да стартирате интернет магазин, изберете единствено подходящо домейн име и дизайн. Ние ще ви изпратим достъп до административния панел, от където ще може да управлявате лесно направените през сайта поръчки.

Стартирайте вашия интернет магазин сега от Radius.bg