Допълвайте своя електронен магазин

Добавяне на допълнителни продукти

Radius не поставя никакви ограничения по отношение на типа продукти, които въвеждате в своите магазини. Добавянето им може да става ръчно или чрез импорт на CSV файл. Освен реални предметни продукти, можете да добавяте и услуги, талони или файлове за сваляне.

Radius не ви ограничава по никакъв начин с правила за работа с вашите магазини, продукти или фактури към поръчките. Системата е създадена, за да работи изцяло за вас.

Допълнителни атрибути, с които да опишете по-добре продуктите

Разполагате с неограничени опции за продуктите. Използвайте толкова характеристики за описание на вашите продукти, колкото желаете. Освен стандартните атрибути (SKU, цена, тегло, изображение, наличност), можете да създадете такива за всякакви други характерситики, описващи най-подходящо артикулите (цвят, размер, форма и т.н.).

Импорт на продукти чрез CSV файл

С обработка на csv файл, можете да вмъкнете продукти от съществуващ ваш магазин. Използвайте функцията за експорт, когато искате да направите бекъп на продуктовата или клиентската базата данни, или групово да редактиракте продукти.

Филтриране и търсене на продукти

Продуктите са структурирани и подредени в дървовидна структура с главни категории и подкатегории. Всеки може бързо да се ориентира и да открие търсения артикул по интуитивен начин. Продуктовите класове сами по себе си представляват качествено разделение на продуктите по основна характеристика и обуславят основен потребителски филтър. Предоставени са още филтри по производител, ценови диапазон и конкретни спецификации, като резултатът е комбинация от избраните опции. Реализирана е и функционалност за показване на свързани продукти, чрез която клиентите могат да откриват, например, необходимия консуматив за своето печатащо устройство.