Тествайте напълно безплатно всички услуги в рамките на 30 дни

Raduis.bg ви дава all-in-one надеждна платформа за онлайн търговия, снабдена с уебстраница със защитен хостинг, пазарска количка, продуктов каталог, инструменти за маркетинг, отчети, възможност за лесно управление на клиентите и поръчките, както и оптимизирана версия за мобилни устройства.

Платформата от нас – продажбите от вас. Radius.bg ще продължи да се развива и да оптимизира своите функционалности и услуги. Нашата цел е да предложим оптимално техническо обслужване в лесна за управление опаковка, за да могат потребителите да се фокусират основно върху своите продажби.

Дизайн за Вашия електронен магазин

Дизайн за Вашия електронен магазин

В платформата са интегрирани множество възможности за персонализиране на дизайна на електронния магазин. Съществуват опции за редакция на цветови гами, фон, икони, банери, подредби и др. За бързото и лесно създаване на професионално изглеждащо лого може да използвате специално създадения генератор на лого. Това е безплатен инструмент, разполагащ с разнообразни опции за шрифтове, икони и цветове.

вижте повече

Управление на Вашите продукти

Управление на Вашите продукти

За разлика от много други платформи за електронна търговия, Radius Ви осигурява пълен контрол върху Вашите продукти както и гъвкави възможности за управлението им. Можете бързо и лесно да добавяте нови продукти в магазина заедно с техните спецификации, изображения, цена и категоризация. Новите попълнения в магазина автоматично се свързват с филтрите за търсене.

вижте повече

Корпоративна идентичност

Корпоративна идентичност

Radius платформата Ви предлага безплатна пощенска кутия върху домейна на Вашия магазин. Е-mail адресът Ви ще бъде автоматично конфигуриран по следния начин: „e-mail@домейн на магазина“. Тази съгласуваност на услугите в Radius позволява изграждането на единен имидж, който е първата стъпка към спечелване доверието на клиентите.

вижте повече

Онлайн маркетинг инструменти

Онлайн маркетинг инструменти

Radius.bg разполага с оптимизирани инструменти, които ще Ви помогнат да увеличите онлайн продажбите. Платформата предлага възможност за задаване на промоционални цени по няколко различни критерия. Клиентите Ви могат да се възползват и от специалните ваучери за отстъпка. За да представите и популяризирате своите предложения, използвайте вградения бюлетин или създайте свои промо банери и страници.

вижте повече

SEO

SEO

Благодарение на своята оптимизация, Radius.bg има предимство в класирането на търсачките. Това автоматично означава генериране по-висок трафик към Вашия сайт, респективно – по-голям брой посетители.

вижте повече

Вградени модули

Вградени модули

В Radius са интегрирани не само базовите за Magento функции (за отчет, маркетинг и т.н.), но и специфични модули, разработени конкретно за обслужване на българския пазар. Такива са плащането през eBorica, логистичният модул на Еконт и др. Всички те работят безупречно като допълват стандартните функционалности в системата Radius, позволявайки Ви да ръководите бизнеса си с лекота.

вижте повече

Такса, необвързана с оборота Ви

Такса, необвързана с оборота Ви

Услугата Radius се заплаща с фиксирана месечна сума. Тя не е обвързана с оборота Ви. Успехът на Вашия бизнес е най-добрата реклама за нас.
За разлика от други доставчици на електронни магазини, ние не Ви таксуваме допълнително за оптимизацията за търсачките (SEO), инструментите за маркетинг и анализ, ревюта и тагове на продукти, генериране на купони и управление на банери и промоции. В услугата Radius всички тези функции са включени автоматично, безплатно.

вижте повече

Качествен хостинг

Качествен хостинг

Информацията на Вашия електронен магазин в Radius съхраняваме на специално оптимизирана за целта система в модерен високотехнологичен data център. По този начин освен надеждност и сигурност от най-високо ниво, ние гарантираме и бързината на операциите в магазина Ви – филтриране, ъпдейт и др. Същевременно, постоянно усъвършенстваме и надграждаме механизмите за защита в интернет. Освен качествен безплатен хостинг, Вие получавате и Е-мейл върху вашия домейн.

вижте повече

Качествена поддръжка

Качествена поддръжка на най-високо ниво

Нашият екип от професионалисти е винаги на разположение да приеме и отговори на Вашите въпроси. За да нямате затруднения в процеса на ползване на услугите ни, можете предварително да се запознаете с богатата база данни от помощни статии и указания на страницата ни.

Безплатен дизайн

Безплатен дизайн, оптимизиран за електронна търговия

Radius Ви предлага възможност да модифицирате дизайна на своя онлайн магазин по свой вкус бързо и лесно, използвайки опциите в Администрацията. От там ще имате възможност да създадете индивидуален облик на своя тема като изберете фон, цветове на менютата и бутоните, добавите лого и информация за контакт. Опциите за настройки ви дават възможност да персонализирате дизайна чрез добавяне на банери, допълнителни страници с рекламни материали и др.

вижте повече

Рекламни банери

Рекламни банери за продукти от каталога

Електронният магазин, работещ на платформата Radius, разполага с няколко секции, където можете да добавите няколко вида банери по Ваше желание: банер-ротатор на началната страница, допълнителен банер под ротатора, банер в блока на футъра. Потребителите имат възможност и да използват индивидуални банерни изображения в категорийните страници.

вижте повече

Меню за бърз достъп

Меню за бърз достъп до продукти

Менюто за бърз достъп до продукти е активно на всяка страница от електронния магазин и осигурява кратък и лесен път до продуктите, които Вие предварително сте избрали. В административния панел ще намерите опциите за избор и настройка на продуктовите категории, които да се изведат в него.

вижте повече

Филтри

Филтри за директен достъп до продукти

Електронните магазини на платформата Radius са снабдени с филтри, които улесняват посетителите в търсенето на продукт по неговите технически параметри и цена. Филтрите са лесен и гъвкав начин потребителите да се ориентират лесно и бързо да намират желаните продукти. Вие имате възможност да избирате характеристиките, които да фигурират във филтърните критерии.

Ефектна комуникация

Ефектна комуникация с клиентите

Създайте уникални шаблони за бюлетина, който изпращате на своите клиенти чрез опциите в Администрацията. Добавете своето лого и рекламни материали, за да бъде комуникацията успешна и ефективна.

Динамичен каталог с над 5000 актуални продукта

Динамичен каталог с над 5000 актуални продукта на водещи IT марки

Платформата за електронна търговия Radius.bg предоставя на потребителите си динамичен каталог от над 5000 продукта, разпределени в близо 30 различни категории. В базата данни фигурират артикули на водещи производители: HP, Asus, Acer, HTC, Nokia и много други. Всеки един продукт е придружен от информация за неговите технически параметри, както и изображения с добра резолюция за максимално детайлно представяне.

Атрактивно представяне на продуктите

Атрактивно представяне на продуктите

Ние в Radius знаем, че успешно продаденият продукт на първо място е успешно представеният такъв. Платформата предлага няколко похвата, които улесняват потребителите в търсенето. Категориите в менюто и филтрите гарантират ефективното и лесно откриване на търсения продукт. Промоционалните предложения от своя страна са представени в слайдерите на началната страница. Гъвкавата структура на сайта позволява лесна и удобна работа с него и съдържанието му.

Управление на магазините

Управление на магазините

Radius не поставя никакви ограничения по отношение на типа продукти, които въвеждате в своите магазини. Добавянето им може да става ръчно или чрез импорт на CSV файл. Освен реални предметни продукти, можете да добавяте и услуги, талони или файлове за сваляне.

Лесна обработка на поръчките в магазина

Лесна обработка на поръчките в магазина

В администрацията можете да прегледате поръчките и техния статус – кои са изпратени за доставка, кои са в процес на изчакване. Електронният магазин с платформа Radius ще Ви изпрати известие по e-mail за всяка нова поръчка.

Обработката се извършва лесно – чрез автоматично генериране на товарителници, гаранционни карти и фактури. Системата попълва всички необходими данни. Можете да обработите поръчките индивидуално или на куп и да отпечатате необходимите фактури и товарителници директно от административния панел.

Логистичен модул

Логистичен модул

Електронният магазин разполага с готов за работа логистичен модул, който позволява бързо отпечатване на товарителници.

Интегрирана е пълна база данни с градове, квартали и улици, така че доставката да пристигне при клиента максимално бързо и безпроблемно. Адресите на населените места се допълват автоматично, когато клиента започне да попълва своя адрес за доставка.

Tаксите за доставка се изчисляват в реално време. Нашите партньори, които използват платформата Radius, получават 20% отстъпка от стандартните тарифи на Еконт. Платформата позволява създаване на Безплатна доставка за продукти на стойност над определена сума.

Контрол на инвентара

Контрол на инвентара

Можете да зададете стокова наличност за Вашите продукти в магазина. Броячът в системата автоматично коригира стойността след всяка направена поръчка. Когато количетвата за даден продукт се изчерпат, той автоматично придобива статус неналичен.

С цел спазване на коректни търговски отношения, продуктите, предлагани от нас с платформата Radius, се представят само със статус („Наличен“, „Неналичен“ или „Предварителна поръчка“), вместо с актуално количество.

Издаване на фактури

Издаване на фактури

Платформата позволява фактуриране на всяка поръчка. Системата е напълно достатъчна да обслужва административните нужди по отчитане на продажбите във вашия магазин. Фактурите се издават с последователна номерация, като е предоставена и опция за сторниране.

Генерираните фактури могат директно да бъдат изпращани по електронна поща до клиента, както и да бъдат запазвани и отпечатвани. Могат да бъдат персонализирани с поставянето на Ваше лого.

Лесно формиране на крайни цени

Лесно формиране на крайни цени

Начисляването на ДДС за продуктите, предлагани в магазина Ви се извършва автоматично от системата. Достатъчно е да въведете основната цена за всеки продукт, за да се покаже реалната в уебсайта.

Прилагането на намаления и промоционални цени се извършва с указването им в специални полета. Цената се повлиява от тях само в дефинираните периоди на валидност.

Мобилна администрация

Мобилна администрация

Съществуват множество приложения за Android, чрез които имате възможност да менажирате магазина през мобилния си телефон. Където и да се намирате, спокойно и на време можете да обработвате поръчки, да комуникирате с клиенти през платформата или да анализирате успеха на Вашия бизнес.

Вградена оптимизация за търсачките (SEO)

Вградена оптимизация за търсачките (SEO)

Radius включва в себе си всичко необходимо за извеждане на магазина Ви на предни позиции в търсачки като Google,Yahoo и Bing. Оптимизирана е на няколко нива. Магазините, които обслужва, се класират с предимство сред резултатите на търсачките чрез задаване на правилните ключови думи и тагове. Вие можете да ги променяте и допълвате от полетата в администрацията и формата за попълване на описание на продукти.

Модерни SEO инструменти за всички

Модерни SEO инструменти за всички

Нашите сайтове имат предимство при класиране сред резултатите при търсене в Google. От Вас не се изисква да сте специалист в SEO, за да се възползвате от това. Ние Ви предоставяме функции от професионално ниво, които остават подминати в други платформи. Така нашите магазини са по-достъпни до потребителите и привличат в пъти по-голям трафик от потенциални киленти.

Таговете и ревютата Ви помагат да изпъкнете в тълпата

Таговете и ревютата Ви помагат да изпъкнете в тълпата

Посетителите в сайта Ви имат възможност да допълват със свои тагове и ревюта информацията в магазина за всеки разгледан продукт. Препоръчваме Ви да насърчавате Вашите клиенти да споделят своето мнение в магазина. Когато някой търси в Google определен продукт, който Вие предлагате, вписаната информация ще спомогне за по-високото му класирането сред резултатите.

Автоматичното генериране на карта на сайта ви

Автоматичното генериране на карта на сайта ви позволява след настройка, да забравите за нея и въпреки това, да се класирате успешно

Автоматично генерираната карта sitemap на магазините с платформа Radius контролира информацията, която търсачки като Google, Yahoo и Bing откриват. С нея желаните страници от Вашия магазин се извеждат сред резулатите в подходящ ред – конкретни страници ще бъдат извеждани по-напред от други или пък умишлено могат да бъдат скрити (т.е. неинициализирани в търсачката).

Кой не обича промоции и намаления

Кой не обича промоции и намаления!?

С платформа Radius можете бързо и лесно да съставите разнообразни примамливи предложения за клиентите на Вашия електронен магазин:

• Проследими кодове за отстъпка;
• Промоционални кампании, активни само за даден период от време;
• Ваучери за подарък;
• Безплатна доставка;
• Оформяне на преференциална цена за посочена клиентска група;
• Промоционална цена, базирани на поръчано количество от даден продукт;
• Поставяне на продукти на разпродажба с показване на редовната цена до намалената за съпоставка.

Интегриран маркетинг по Email

Интегриран маркетинг по Email

С бюлетина, вграден в електронните магазини с платформа Radius, можете да дръжте клиентите си в течение с последните новини относно Вашия магазин, специалните предложения и новите продукти. Използвайте опцията за създаване на клиентски групи, за да улесните кореспонденцията с клиенти, за които важат специални промоции или преференциални цени.

Позволете на Вашите клиенти да спомогнат за успеха на Вашия електронен магазин

Позволете на Вашите клиенти да спомогнат за успеха на Вашия електронен магазин

Обратната връзка винаги е полезна, но когато е поместена в публичното пространство, тя е и мощна реклама. С платформа Radius продуктите във Вашия магазин могат да получават коментар от Вашите доволни клиенти, да бъдат споделяни в социалните мрежи и харесвани с бутона Facebook Like.

Търговия извън офиса

Търговия извън офиса

Мобилната версия на магазина предлага много повече от преглеждане и купуване на продукти – тя е бърз, интуитивен метод за менажиране на бизнеса Ви, функциониращ на всички устройства без да е необходима инсталация.

Бързата покупка е най-сладка

Бързата покупка е най-сладка

С платформа Radius оформянето и финализирането на поръчки от потребителя се извършва в една единствена страница (Single-page checkout). Клиентът бързо преминава през целия процес, защото цялата необходима информация и всички настройки за поръчката се извършват в няколко стъпки, зарждащи се в една и съща страница.

Междувременно, разполагате с опцията да направите допълнителни изгодни сделки и на този етап. В страницата на количката и поръчката се показват такива стоки, които клиентът би закупил импулсивно, заедно с вече избраните. Друга вградена полезна опция за сключване на изгодна сделка е показването на up-selling продукти – подобни на преглеждания, но от по-висок клас и на по-висока цена в продуктовите страници.

Качествена поддръжка на най-високо ниво

Качествена поддръжка на най-високо ниво

Нашият екип от професионалисти е винаги на разположение да приеме и отговори на Вашите въпроси. За да нямате затруднения в процеса на ползване на услугите ни, можете предварително да се запознаете с богатата база данни от помощни статии и указания на страницата ни.

Домейн за Вашия магазин

Домейн за Вашия магазин.

Ако разполагате със собствен домейн, можете да го ползвате за електронния Ви магазин с платформа Radius. Достатъчно е да пренасочите DNS адресите.

Създаден да работи с обемен трафик

Създаден да работи с обемен трафик.

Radius може да се справи с постоянен, обемен трафик без никакво затруднение. Ние сме Ви подсигурили, независимо колко успешен стане Вашият бизнес.

Контролът на кеша осигурява скоростно зареждане на страниците Ви. Данните за всички продукти са съхранявани на специално оптимизиран за нуждите на магазина сървър, което ускорява допълнително бързината за показване на филтрирани резултати при търсене на продукт и съкратява времето за извършване на ъпдейт.

Защита и сигурност на Вашия магазин

Защита и сигурност на Вашия магазин

Вашият магазин е хостван на светкавично бързите ни сървъри. Можете да разчитате на постоянна връзка, безупречна, деноннощна техническа поддръжка и защита.

Клиентите Ви могат да пазаруват по всяко време от Вашия магазина без притеснения. В дата центъра постоянно надграждаме защитата на информацията по интернет, в съответствие с най-новите технологии.

SSL сертификат

SSL сертификат

Подобрете защитата на вашия магазин със собствен SSL сертификат. Така клиентите Ви ще пазаруват с по-голяма увереност. Съветваме Ви, да закупите такъв.

Автоматичен бекъп

Автоматичен бекъп

Няма място за притеснение, вашият магазин е в сигурни ръце. Въпреки това, ние автоматично правим бек-ъп на всичко, включително на поръчки, продукти, снимки, клиентски записи.

Експертен анализ

Експертен анализ

Нашите инструменти за анализ Ви предоставят най-необходимите данни в синтезиран, графичен вид или сортирани по избран от вас параметър и посочен времеви диапазон.

Вградени са разнообразни опции за статсистика, с които межете да определите Вашите бестселъри и топ клиенти.

В административния панел можете да се осведомите за най-преглежданите, най-продаваните и тези продукти, които са ви донесли най-голям оборот.

Разполагате с инструменити за графичен анализ на продажбите в магазина. Можете директно да видите статистика за броя направени поръчки за зададен от Вас период или сумата, реализирана в него.

Можете да откриете вашите най-добри клиенти – според броя направени поръчки или сумата, която са Ви заплатили.

Интеграция на Google Analytics

Интеграция на Google Analytics

Използвайте вградения в електронния магазин Google Analytics, за да получите пълна информация за потребителите – как са попаднал в уебстраницата Ви и кои категории и продукти са били най-интересни за тях.

Извлечете стандартен репорт само с няколко клика. В него ще откриете какво привлича потребители, кое ги кара да станат Ваши клиенти и как да ги накарате да посетят електронния Ви магазин отново.

Логистичен модул

Логистичен модул

Електронният магазин разполага с готов за работа логистичен модул, който позволява бързо отпечатване на товарителници.

Интегрирана е пълна база данни с градове, квартали и улици, така че доставката да пристигне при клиента максимално бързо и безпроблемно. Адресите на населените места се допълват автоматично, когато клиента започне да попълва своя адрес за доставка.

Tаксите за доставка се изчисляват в реално време. Нашите партньори, които използват платформата Radius, получават 20% отстъпка от стандартните тарифи на Еконт. Платформата позволява създаване на Безплатна доставка за продукти на стойност над определена сума.

Виртуален ПОС терминал

Виртуален ПОС терминал

За магазините с платформа Radius разработихме специален модул, който да обслужва плащанията онлайн. Виртуалният ПОС терминал е безплатно вграден в сайта Ви. Сигурността на транзакциите се гарантира от технологията 3-D Secure на системата Борика.

Плащането на покупки през интернет е удобен и популярен метод за пазаруване. Развитието на технологиите, достъпността и простотата на онлайн разплащанията го превръщат в предпочитана от все повече хора практика. Клиентът може да извърши своите покупки по всяко време на денонощието от всяко удобно за него място.

Сигурността му във Вашия магазин е гарантирана от системата Борика, която управлява транзакциите, следи за достоверността и поверителността на въведените лични данни чрез технологията 3-D Secure.

Клиентите Ви могат без притеснение да заплатят своите покупки на момента, въвеждайки информация за своята кредитна карта VISA или MasterCard, или национална дебитна карта (БОРИКА и Маестро), издадена от някоя от банките, които Борика обслужва. Въведените данни остават скрити в комуникацията между картодържателя и платежния сървър на Националния картов оператор. Вие нямате достъп до тях и съответно не носите отговорност за съхраняване на въведената поверителна информация. Вашият магазин получава достъп само до крайния резултат от транзакцията на сумата в поръчката – потвърждение или отказ. Така Вие също сте сигурни в надеждността на плащането.

Вградени функции и приложения

Вградени функции и приложения

За разлика от други платформи за електронна търговия, ние не Ви таксуваме допълнително за вградените модули, нито за SEO, маркетингови инструменти, анализи, ревюта на продукти, издаване на купони. Всички те са включени в пакета по подразбиране.

В Radius са вградени също и бутони за връзка и взаимодействие със социланите мрежи Facebook, Google+, Tweeter.

Създаване на магазин с един клик

Създаване на магазин с един клик

Очаквайте скоро – иновативна, напълно автоматизирана инсталация, която задавате за секунди. Без изчакване, без разкарване, всичко е готово на момента, без да се изискват от Вас специални умения – просто посочете и кликнете с мишката.

50+ статии във ваша помощ

50+ статии във ваша помощ

Ако искате да се научите да пишете ефективни описания за продуктите или да подобрите уменията си в SEO, ние прилежно създадохме серия задълбочени статии, които бързо ще ви помогнат да се ориентирате и да усъвършенствате уменията си в електронната търговия.

Допълнително ще намерите в Блога ни статии за оформлението и настройките по дизайна на Вашия магазин.

Съпорт, по вашия начин

Съпорт, по вашия начин

Независимо как предпочитате да работите, ние ще се сработим. Нашите професионалисти са достъпни по телефон или e-mail. Разчитайте на нас за ясен и бърз отговор.

Получаване на помощ за електронна търговия

Получаване на помощ за електронна търговия

Всички клиенти на платформата Radius ще могат скоро да се обърнат към нашия Support team за експертна помощ в електронната търговия. Те ще Ви помогнат да задвижите магазина си, да промотирате уебстраницата си и да увеличите продажбите. Услугата ще се заплаща на база тикети.

 

Тествайте Radius безплатно за 30 дни