дизайн на онлайн магазинВ платформата Radius са интегрирани множество възможности за персонализиране на дизайна на електронния магазин. Съществуват опции за редакция на цветови гами, фон, икони, банери, подредби и др.

Цветове на онлайн магазина

От администрацията на вашия Radius електронен магазин може лесно да променяте фоновете, цветовете на бутоните, хипервръзките и етикетите, избирайки от интегрираните палитри. За да направите тези настройки влезте в Система -> Конфигурация -> Цветове на сайта.

Мобилна версия на електронния магазин

Мобилната версия на електронният ви магазин може да бъде активирана и деактивирана от Система -> Конфигурация -> Адаптивен дизайн

Лого на онлайн магазина

Вашият Radius електронен магазин има опция за добавяне на фирменото ви лого през администрацията, за целта посетете Система -> Конфигурация -> Дизайн, лого, скриптове. Препоръчителния размер на изображението е 300x60px, формат .png. Ако нямате готово лого може да използвате безплатния инструмент на Radius.bg, чрез който да създадете бързо и лесно уникално и запомнящо се лого.

Опции на дизайна на страниците

От администрацията на вашия онлайн магазин може да правите промени в дизайна на началната продуктовите и категорийните страници, за целта влезте в Система -> Конфигурация -> Опции на дизайна.

Банери в началната страница

Темата на вашия Radius онлайн магазин поддържа опцията публикуване на банери в началната страница. Предварително създадените банери се добавят като статични блокове, от Съдържание -> Статични блокове, а включването им в слайдъра с банери на началната страница се осъществява от Система -> Конфигурация -> Банери, може също така да настроите скоростта на ротация, отстояния и други.

Продуктови изображения

Ако желаете да промените широчината  и височината на изображението в продуктовата страница, можете да го осъществите от Система -> Конфигурация -> Снимки. Има опции за увеличение на изображението, настройване на слайдър с миниатюри и други.

Слайдър с марки и производители

В началната страница на вашия електронен магазин има слайдър с изображения на производителите, които да водят към страници с техни продукти. Ако искате да добавите нов производител, трябва логото да бъде 210 x 50 px, формат .png, името на файла трябва да е същото, което сте въвели в атрибутите.

Платформата Radius работи със система за управление на съдържанието. Чрез нея можете да надграждате и управлявате съществуващи страници и да създавате нови, например за нуждите на Ваша промоция или кампания.