Дизайн за вашия онлайн магазин – бързо, лесно и ефективноПерсонализирайте дизайна на вашия онлайн магазин

В платформата Radius са интегрирани множество възможности за персонализиране на дизайна на електронния магазин. Съществуват опции за редакция на цветови гами, фон, етикети, банери, подредби и др.

Създайте допълнителни страници

Платформата Radius работи със система за управление на съдържанието. Чрез нея можете да надграждате и управлявате съществуващи страници и да създавате нови, например за нуждите на Ваша промоция или кампания.

Не е необходимо да разполагате със специализиран софтуер, или да владеете езици за програмиране, за да се сдобиете със собствен дизайн. В административния панел ще намерите всички инструменти, необходими за да модифицирате облика на своя магазин.

Използвайте готови цветови гами или създайте собствени

Можете да постигнете впечатляваща визия чрез промяна на цветовите гами, фона, етикетите на продуктите, банерите, фоновите изображения, логото и др. Платформата дава възможност за организиране на информацията и визуалното съдържание, задаване на изображения към подкатегориите, избор на цветове на линковете и бутоните, както и опции за вида на менюто.

Предоставени са контроли за промяна на цвета на фона и задаване на фоново изображение както за цялата страницата, така и само за частта зад полетата на продуктите, фона на хедъра, на футъра и/или негови секции. Предоставени са и контроли за управление на активните цветове на бутоните в различни състояния.

Освен фона на менюто, можете да контролирате и съдържанието му чрез  добавяне или премахване на хипервръзка към статична страница от магазина и разместване подредбата на категориите с продукти. Можете също да задавате изображения за вашите продуктови подкатегории.

Дизайн, съобразен с фирмената ви идентичност

Излишно е да споменаваме, колко е важно вашият магазин да има свое, разпознаваемо, уникално лого. Разполагате с полета за качване на файл с вашето лого и персонален фавикон за страницата на електронния ви магазин. Контролирате и текста, изписван в етикетите на браузъра.

Искате да персонализирате дизайна на Вашия магазин още повече? Платформата Radius ви позволява и това. Информацията в страниците на магазина се контролира чрез CMS-блокове, които можете лесно да модифицирате през Администрацията, редактирайки текста и изображенията в тях. За разлика от други ползвани платформи, Radius не ограничава креативността ви. Можете дори да създавате свои допълнителни страници на същия принцип.

Промотиране на продукти

Платформата Radius предлага голям набор от маркетингови инструменти за промотиране на продукти. От банери и слайдъри с продукти в началната страница на магазина, до кодове за специална цена в количката.

Бъдете мобилни

С платформата Radius вашият електронен магазин ще бъде удобен за разглеждане и през мобилно устройство, благодарение на адаптивния си дизайн.

В помощните статии в Блога на Radius.bg ще намерите информация как лесно да модифицирате вашия магазин и елементите в него, за да достигнете до свой уникален дизайн, впечатляващ точно онези потребители, които бихте желали да привлечете за клиенти. Свържете се с нашия екип при необходимост, за да ви помогнем с детайлите.