Рекламни банери в електронния ви магазин

Електронният магазин, работещ на платформата Radius, разполага с няколко секции, където можете да добавите различни видове банери. Позициите, на които може да разположите рекламните послания са много, ето и някои от най-често предпочитаните: банер-слайдер на началната страница, допълнителен статичен банер под слайдера, банер в блока на футъра. Имате възможност и да използвате индивидуални банерни изображения в категорийните страници.

Защо да публикувате банери?

Всеки магазин разполага с интегриран банер ротатор в началната страница. Чрез поставяне на цветни изображения в него и привличащ вниманието текст, имате възможност да промотирате нови, интересни продукти от каталога, както и такива, които клиентите могат да закупят само чрез предварителна поръчка.

Настройка на банерите за онлайн магазина

Настройката на банера се извършва само с няколко клика, без да е необходимо да въвеждате какъвто и да е код. Просто качете през администрацията рекламните изображения (във формат .jpg или .png и с размер 960x277px) и регулирайте скоростта за смяна в съответното поле. Линковете към съответните продуктови страници се вграждат автоматично в банера.

Още възможни позиции за рекламни полета

С вмъкването на втори банер (под слайдера), банер във футъра на всяка страница и поставянето и на различни банери в категорийните страници, можете ефективно да привлечете вниманието на клиента върху желани от вас продукти, специални предложения и т.н. Тези банери не са обвързани с конкретен продукт и в тях можете да задавате хиперлинк към станица по ваш избор.

Използвайте възможностите на статичните блоковете за постигане на оригинални решения за поставяне на банери, текст, видео и изображения в електронния магазин.