Вградени модули за електронна търговия

В Radius са интегрирани не само базовите за Magento функции (за отчет, маркетинг и т.н.), но и специфични модули, разработени конкретно за обслужване на българския пазар. Такива са плащането през eBorica, логистичният модул на Еконт и др. Всички те работят безупречно като допълват стандартните функционалности в системата Radius, позволявайки ви да ръководите бизнеса си с лекота.

Логистични модули за онлайн магазините

Можете да ползвате куриерските услуги на Еконт, за които вашият онлайн магазин е оптимизиран по отношение на автоматично генериране на готова за печат товарителница с актуални адреси, кодове и динамично изчислени такси за доставка. Ако предпочитате друг куриер, системата разполага с опции за задаване на фиксирана тарифа за доставката. Можете да стимулирате своите любими клиенти като зададете безплатна доставка за поръчките над определена от вас сума.

Модули за плащане

Плащането за поръчката можете да получите по избран от вас и клиента метод за плащане – с кредитна или дебитна карта през вградения виртуален ПОС терминал (за Райфайзен, Уникредит и Централна кооперативна банка), с PayPal или с банков превод. Имате възможност и за плащане в брой директно на куриера (наложен платеж) или на място в офиса Ви. Разполагате с избор между няколко сигурни метода за електронно плащане, вградени в платформата: Google Checkout, PayPal, eBorica. Редактирайте настройките за извършване на плащането така, че да не пропуснете нито една възможност за сделка.