Какво е онлайн чат?

Онлайн чатът представлява инструмент, чрез който може да водите кореспонденция с посетителите на вашия онлайн магазин Radius. Предимството на това общуване, е че се осъществява в реално време.

Защо е важен онлайн чатът?

Колкото и изчерпателно да е представена информацията за продуктите, част от потребителите предпочитат да получат повече подробности. Онлайн чатът е на един клик разстояние и посетителят би го предпочел, пред това да търси информацията сам.

Голямото разнообразие в продуктовите категории, поставя потребителя пред труден избор. Той трябва да проучи всички възможности, преди да предприеме поръчка. Тук онлайн чатът се намесва, за да спести тези излишни усилия. Само един клик разстояние дели посетителя до компетентен консултант, който ще му помогне да вземе най-подходящото за него решение.

Каква информация ни дава онлайн чатът.

При повечето инструменти за чат, виждате в реално време колко посетители има електронният ви магазин. Може да научите кои страници разглеждат в момента, местоположението им, история на кореспонденцията, ако е имало такава. Дори когато не сте на линия, запитванията в чата се получават на посочен от вас имейл. По този начин няма да изпуснете потенциален клиент.

Как да добавя онлайн чат в моя интернет магазин Radius?

Свържете се с нас, по най-удобния за вас начин. Ние ще инсталираме този инструмент във вашия електронен магазин.